· Épületgépészeti generál kivitelezés

 

o   Központi fűtés-hűtés rendszer

Hőközpontok, hűtési központok építése hagyományos és megújuló energiaforrásokkal,  split és VRF rendszerek kivitelezése. Komplett fűtési-hűtési csőhálózatok kiépítése a végpontokon konvektív, illetve sugárzó hőleadókkal.

 

o   Víz- és csatorna hálózat

Víz, szennyvíz, csapadékvíz, tüzivíz hálózatok alap-, felszálló-, ágvezetékek szerelése, beleértve az egyes rendszerelemek, szűrők, nyomáscsökkentők, nyomásfokozó szivattyúk, tárolók, továbbá a berendezések, szaniterek, csaptelepek, tűzcsapok felszerelése. Napkollektoros rendszerek telepítése.

 

o   Gázhálózat

Gázhálózat kialakítása, a telekhatáron belül elhelyezkedő nyomáscsökkentő mérőn és csővezetéken át a teljes belső hálózatig. Komplett gázüzemű kazántelepek gázhálózat szerelése. Égéstermék elvezető rendszerek kivitelezése.

 

o   Technológiai szerelés

Ipari létesítmények, borászatok, laborok technológiai szerelése, sűrített-levegő, nitrogén hálózatok, stb. telepítése, kivitelezése.

 

o   Légtechnikai rendszerek

Légkezelő gépek, ventilátorok telepítése, légtechnikai hálózat szerelése, hő- és füstelszívó hálózatok szerelése, tisztatéri légtechnikai rendszerek kivitelezése.

 

 

· Építőipari generálkivitelezés

 

Teljeskörű építőipari szolgáltatást nyújtó cégként, megrendelőinknek minden szakipart egy kézből kínálunk, saját dolgozóinkkal és alvállalkozóink által, annak érdekében, hogy a teljes projekt az elvárt minőségben és időben legyen megvalósítva.

Önmagunkkal és alvállalkozó partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményünk a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés.

Folyamatosan figyeljük az építőipar és a szakma fejlődését a világban, így igyekszünk mindig a legegyszerűbb és legjobb megoldást nyújtani Ügyfeleink részére.

 

 

· Lakatosipari munkák

 

Vállaljuk különböző lakatosipari munkák, főleg egyedi kis sorozatban gyártott termékek kivitelezését. Partnereink között főleg cégek, vállalkozások szerepelnek.

Vállalkozásunk ezen szegmensét is folyamatosan fejlesztjük, így egy lézervágó gép beszerzése van folyamatban, mely munkák termelékenységét és pontosságát nagyban elősegíti majd.

Cookie szabályzatAdatkezelési nyilatkozat